Νυφικό
Γάμος

Διάλεξε το τέλειο νυφικό!

Ο γάμος είναι μία σημαντική στιγμή της ζωής μας, η ημέρα του γάμου εξίσου σημαντική…και η νύφη είναι το επίκεντρο της ημέρας! Το τέλειο νυφικό είναι αυτό που ψάχνει κάθε νύφη και μεις είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τις συμβουλές μας!

Παρότι η αναζήτηση νυφικού ξεκινάει πολύ καιρό πριν, καλό θα είναι να έχουμε αποφασίσει για το που θα γίνει η τελετή και το τραπέζι καθώς και το ύφος που θέλουμε να έχει όλο το στήσιμο για να μπορούμε να διαλέξουμε το κατάλληλο στυλ και χρώμα νυφικού.

Όταν ξεκινάει η αναζήτηση νυφικού, όλοι έχουν στο μυαλό τους το νυφικό των ονείρων τους, πολλές φορές όμως αυτό που μας αρέσει δε σημαίνει ότι μας ταιριάζει κιόλας. Άρα καλό είναι να εμπιστευτείτε τις συμβουλές των ειδικών και να επιλέξετε το νυφικό που ταιριάζει στο σωματότυπο σας. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει…

Σκεφτείτε καλά ποιους θα πάρετε μαζί σας στις πρόβες νυφικού, σίγουρα πάντως όχι πάνω από 2 άτομα, οι πολλές γνώμες κουράζουν…Η απόφαση θα πρέπει να είναι δική σας και πάντα με τις συμβουλές των ειδικών στο τι αναδεικνύει καλύτερα το σώμα σας.

Όταν θα βρείτε το τέλειο νυφικό -και μόνο τότε- θα ολοκληρώσετε την εμφάνιση σας με το κατάλληλο μακιγιάζ, τα κοσμήματα σας και το παπούτσι. Μην τα κάνετε ανάποδα γιατί μπορεί το κολιέ που θα διαλέξετε να μην ταιριάζει στο μπούστο του νυφικού σας, άρα πρώτα επιλέγουμε νυφικό και μετά όλα τα υπόλοιπα.

Πολύ σημαντικό είναι και το φόρεμα που θα φορέσετε μετά το νυφικό, αν φυσικά έχετε σκοπό να το αλλάξετε. Αν θέλετε να φοράτε το τέλειο νυφικό σας όλη τη βραδιά δείτε και τη λύση με τα νυφικά που μπορούν να αλλάξουν εύκολα από μακρύ σε κοντό για παράδειγμα. Σε κάθε περίπτωση το νυφικό σας θα πρέπει να είναι άνετο προκειμένου να ευχαριστηθείτε αυτή μέρα!