Γάμος

Διάλεξε το τέλειο νυφικό!

Ο γάμος είναι μία σημαντική στιγμή της ζωής μας, η ημέρα του γάμου εξίσου σημαντική και η νύφη το επίκεντρο της ημέρας! Το τέλειο νυφικό είναι αυτό που ψάχνει κάθε νύφη και εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τις συμβουλές μας!

Παρότι η αναζήτηση νυφικού ξεκινάει πολύ καιρό πριν, καλό θα είναι να έχουμε αποφασίσει για το που θα γίνει η τελετή και το τραπέζι καθώς και το ύφος που θέλουμε να έχει όλο το στήσιμο ώστε να μπορούμε να διαλέξουμε το κατάλληλο στυλ και χρώμα νυφικού.

Όταν ξεκινάει η αναζήτηση νυφικού, όλοι έχουν στο μυαλό τους το νυφικό των ονείρων τους, πολλές φορές όμως αυτό που μας αρέσει δε σημαίνει ότι μας ταιριάζει κιόλας. Επομένως, καλό είναι να εμπιστευτείτε τις συμβουλές των ειδικών και να επιλέξετε το νυφικό που ταιριάζει στο σωματότυπο σας Διάβασε το άρθρο μας για τα Do & Don’t στην επιλογή νυφικού ανάλογα με το σωματότυπο σου. Το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει…

Σκεφτείτε καλά ποιους θα πάρετε μαζί σας στις πρόβες νυφικού, σίγουρα πάντως όχι πάνω από 2 άτομα, οι πολλές γνώμες κουράζουν! Η απόφαση θα πρέπει να είναι δική σας και πάντα με τις συμβουλές των ειδικών στο τι αναδεικνύει καλύτερα το σώμα σας.

Η μόδα του νυφικού έχει πολλές επιλογές, πρώτον το στυλ του μπορεί να είναι ρομαντικό, boho, vintage ή κλασικό. Η γραμμή του μπορεί είναι σε Άλφα, ίσια ή γοργονέ. Τα υλικά κατασκευής του μπορεί να είναι με τούλι, δαντέλα, μεταξωτό ταφτά, σατέν και συνδυασμός τους. Η νέα αγαπημένη τάση στη μόδα του νυφικού είναι το tatoo effect στο μπούστο και τα μανίκια του, αποτελείται από διαφάνεια στο χρώμα soleil και πάνω του έχει κεντημένη δαντέλα, το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό!

Όταν θα βρείτε το τέλειο νυφικό -και μόνο τότε- θα ολοκληρώσετε την εμφάνιση σας με το κατάλληλο μακιγιάζ, χτένισμα, τα κοσμήματα σας και το παπούτσι. Μην τα κάνετε ανάποδα γιατί μπορεί το κολιέ που θα διαλέξετε να μην ταιριάζει στο μπούστο του νυφικού σας, άρα πρώτα επιλέγουμε νυφικό και μετά όλα τα υπόλοιπα.

Πολύ σημαντικό είναι και το φόρεμα που θα φορέσετε μετά το νυφικό, αν φυσικά έχετε σκοπό να το αλλάξετε… Αν θέλετε να φοράτε το τέλειο νυφικό σας όλη τη βραδιά δείτε και τη λύση με τα νυφικά που μπορούν να αλλάξουν εύκολα από μακρύ σε κοντό. Σε κάθε περίπτωση το νυφικό σας θα πρέπει να είναι άνετο προκειμένου να ευχαριστηθείτε αυτή μέρα! Ένα εντυπωσιακό maxi φόρεμα με ολοκέντητη παγιέτα είναι ιδανικό για την δεύτερη εμφάνιση σας!

Αφού λοιπόν γίνουν όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες έγκαιρα, η νυφούλα θα πρέπει να επικεντρωθεί στον εαυτό της, να είναι ξεκούραστη, ήρεμη, ευτυχισμένη και να ευχαριστηθεί το μυστήριο, το τραπέζι, τους καλεσμένους και φυσικά τον άντρα της ζωής της!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *