Body Shapes
Γάμος

Νυφικό και νυφικό φόρεμα ανάλογα με το σωματότυπο σου!

Για την επιλογή του τέλειου νυφικού ή νυφικού φορέματος εμπιστεύσου τους ειδικούς και διάλεξε εκείνο που κολακεύει το σώμα σου και αναδεικνύει τα δυνατά σου σημεία…

Ανάλογα με το σωματότυπο μας υπάρχουν τα Do και τα Don’t, βρες το δικό σου και δοκίμασε τις συμβουλές μας στην πρόβα σου!

Νυφικό και νυφικό φόρεμα ανάλογα με το σωματότυπο σου
Body Shapes

Αχλάδι

Αν έχεις στενούς ώμους κι ανοιχτή λεκάνη είναι απαραίτητο να «γεμίσει» το επάνω μέρος ώστε τα βλέμματα να πέσουν εκεί. Ένα κεντημένο μπούστο ή ένα εντυπωσιακό περιδέραιο θα τονίσουν τα δυνατά σου σημεία. Σε σένα ταιριάζουν πολύ και τα φορέματα με κοντά μανίκια ή μακριά που πέφτουν αφήνοντας ακάλυπτους τους ώμους.
Προτίμησε ένα νυφικό σε Άλφα γραμμή που αγκαλιάζει το σώμα χωρίς να διαγράφει. Απέφυγε τις πολύ φαρδιές φούστες και τις σούρες, τα balloon και τους φιόγκους γιατί τελικά κάθε άλλο παρά θα σε κολακεύσουν.

Μήλο

Αν ο σωματότυπός σου είναι Μήλο, δηλαδή έχεις ανοιχτούς ώμους, δεν έχεις στενή μέση αλλά έχεις αδύνατα πόδια, πρέπει να τονίσεις το κάτω μέρος του σώματός σου. Χρειάζεσαι ένα λιτό μπούστο με μία εντυπωσιακή φούστα στολισμένη με κρύσταλλα, παγιέτες, swarovski και με ακατάστατα φύλλα οργαντίνας.
Συχνά οι γυναίκες με αυτό το σωματότυπο πιστεύουν ότι πρέπει να τονίσουν το μπούστο τους. Μην υποκύψεις στον πειρασμό γιατί δεν πρέπει να ξεχνάς ότι μια νύφη πρέπει πρώτα να είναι αριστοκρατική και σικ κι όχι προκλητική και σέξι.

Μπανάνα

Αν έχεις αθλητικό στυλ και το σώμα σου μοιάζει ορθογώνιο χωρίς καμπύλες και μέση, διάλεξε ένα χυτό νυφικό σε στιλ τουαλέτας που δεν θα τονίζει την απουσία καμπύλων… αλλά θα αγκαλιάζει ανάλαφρα το σώμα σου. Ένα νυφικό σε Άλφα γραμμή επίσης ίσως είναι το κατάλληλο για σένα. Θα τονίσει τη μέση και θα κολακεύσει τους γοφούς.

Κλεψύδρα

Αν το χαρακτηριστικό σου είναι οι έντονες καμπύλες και η ισορροπία ανάμεσα στο πάνω και το κάτω μέρος του σώματός σου, είσαι πολύ τυχερή γιατί σου ταιριάζουν τα περισσότερα νυφικά. Αν θέλεις να προβάλλεις τις καμπύλες σου επέλεξε ένα εφαρμοστό μονοκόμματο φόρεμα ή ακόμα περισσότερο ένα στενό νυφικό σε σχήμα γοργόνας το οποίο μπορεί να είναι μονοκόμματο ή δύο κομμάτια (μπούστο, φούστα).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *