Φόρεμα με παγιέτα
Woman Fashion

Τι δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα μας!

Οι τάσεις της μόδας συνεχώς αλλάζουν, πολλές φορές αλλάζουμε το στυλ μας, έρχονται στιγμές που θέλουμε να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας, δεν ξέρουμε τι να πετάξουμε και τι να κρατήσουμε, είναι κάποια κομμάτια όμως που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα μας, κυρίως για το διαχρονικό τους στυλ αλλά και γιατί είναι εύκολο να συνδυαστούν!

Ένα μακρύ παλτό ή μία γούνα είναι πάντα διαχρονικά, μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με όλες μας τις εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, από το γραφείο μέχρι τη βραδινή μας έξοδο.

 

Το λατρεμένο και πάντα διαχρονικό μαύρο φόρεμα, little black dress! Μπορεί πολύ εύκολα και γρήγορα να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση του τι θα φορέσω σήμερα, μπορεί να σε πάει από το πρωί στη δουλειά με το κατάλληλο outfit μέχρι το γάμο της φίλης σου! Η  απλότητα του ρούχου σε βοηθάει να δημιουργήσεις την εμφάνισή σου κάνοντας την εντυπωσιακή με ένα κόσμημα ή με ένα παλτό ή με μία πολύ ωραία γόβα ή με όλα τα παραπάνω…

Ένα μαύρο παντελόνι μπορεί να σε σώσει από πολύ δύσκολες καταστάσεις, ταιριάζει σε όλα τα στυλ και γιατί όχι και σε όλους τους σωματότυπους. Συνδύασε το με πουκάμισο, με τοπ, με μπλούζα με παγιέτα, με ένα ωραίο σακάκι, μία μπότα ή μία ψηλοτάκουνη γόβα και φόρεσε το όλη την ημέρα!

 

Τα κοσμήματα έρχονται να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις μας δίνοντας λάμψη, στυλ και έμφαση στη λεπτομέρεια. Ανάλογα με το στυλ σου διάλεξε τα κοσμήματα που θα αναδείξουν τις εμφανίσεις σου. Τα κοσμήματα Tresento τα αγαπάμε γιατί ενώ είναι οικονομικά έχουν το αποτέλεσμα ενός ακριβού κοσμήματος, είναι επιχρυσωμένα με 24 καράτια και στη διακόσμηση τους χρησιμοποιούνται ημιπολύτιμοι λίθοι με θεραπευτικές ιδιότητες.

Για πολλές γυναίκες τα παπούτσια είναι φετίχ για όλες μας, όμως τα παπούτσια θα πρέπει να είναι άνετα, κομψά και να μπορούν να συνδυαστούν με διαφορετικά στυλ. Η γκαρνταρόμπα μας θα πρέπει να έχει σίγουρα μία μπότα, μία ψηλοτάκουνη γόβα και για αυτούς που τους αρέσει το περπάτημα ένα ζευγάρι καλά αθλητικά παπούτσια.

Η τσάντα έρχεται να ολοκληρώσει την εμφάνισή μας, η γυναικεία τσάντα είναι πια μεγάλη με πολύ βάρος… δεν μπορούμε όμως όλη την ημέρα να την κουβαλάμε σε όλες μας τις εμφανίσεις, καλό είναι μέσα να έχουμε ένα μικρό clutch τσαντάκι για τις βραδινές μας εμφανίσεις που να χωράει τα απολύτως απαραίτητα!

Η κάθε γυναίκα έχει το στυλ της και εμείς είμαστε εδώ για να δίνουμε ιδέες και λύσεις που της ταιριάζουν και αναδεικνύουν τη γυναικεία ομορφιά!

My style_My rules 🙂