ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου από το κατάστημα μας εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου, χωρίς επιπλέον χρέωση. Μετά το πέρας των δύο ημερών, θα ακυρώνεται η παραγγελία χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

Το κατάστημα μας  είναι ανοιχτό Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 09.00 – 14.30, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09.00 – 14.00 & 17.30 – 21.00.

Αβάντων 59, Χαλκίδα, Τ.Κ. 34 100, Ελλάδα, Τηλ. 222086623.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ
Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τις 14:00 μ.μ. και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα,  δρομολογούνται από εμάς την ίδια ημέρα και η παράδοση γίνεται σύμφωνα με τους χρόνους που δίνονται αναλυτικά στον πίνακα παρακάτω. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 14:00 μ.μ δρομολογούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Εξαιρούνται τα προϊόντα που είναι κατόπιν παραγγελίας και θα ενημερώνεστε για τον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

  • Δεν πραγματοποιούνται αποστολές το Σάββατο, ενώ παραδόσεις μπορούν να γίνουν κατόπιν συνεννοήσεως με εμάς και έχοντας μια επιπρόσθετη επιβάρυνση της τάξεως των 2,50€.
  • Κυριακές και αργίες δεν πραγματοποιούνται αποστολές / διεκπεραιώσεις και παραδόσεις παραγγελιών.

ΚΥΠΡΟΣ
Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου, και η παράδοση τους γίνεται μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες. Εξαιρούνται τα προϊόντα που είναι κατόπιν παραγγελίας και θα ενημερώνεστε για τον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

ΕΥΡΩΖΩΝΗ
Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου, και η παράδοση τους γίνεται μέσα σε 5-10 εργάσιμες ημέρες. Εξαιρούνται τα προϊόντα που είναι κατόπιν παραγγελίας και θα ενημερώνεστε για τον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου ενημερώνεστε για την καταχώρηση της, στο οποίο θα αναγράφονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Κατόπιν ελέγχου της παραγγελίας και της διαθεσιμότητας των προϊόντων, θα δρομολογείται η παράδοση στην courier και θα λαμβάνετε email από την courier με τον αριθμό του δέματος σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του δέματος σας μέσα από το site μας απλά με το να συνδεθείτε στο πεδίο Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ και να πατήσετε προβολή στην αντίστοιχη παραγγελία σας ή κατευθείαν από το site της courier με τον αριθμό του δέματος σας τον οποίο έχετε στο μήνυμα σας.

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΕΩΣ 2 KG

ΓΙΑ ΚΑΘΕ EXTRA ΚΙΛΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 2KG Ή 5KG

Εντός Αττικής

2-3 ημέρες

3,5€

1,50€

Ηπειρωτική & Νησιωτική Ελλάδα

4-8 ημέρες

3,5€

1,50€

Δυσπρόσιτες Περιοχές*

4-8 ημέρες

5,5€

1,50€

Κύπρος

3-5 ημέρες

13€

4,00€

Ευρωζώνη

5-10 ημέρες

ΕΩΣ 5 KG 12€

2,00€

*Δυσπρόσιτες χαρακτηρίζονται οι περιοχές σύμφωνα με τις εταιρείες ταχυμεταφορών ως οι περιοχές που βρίσκονται εκτός των ορίων των κύριων πόλεων.

Τα ανωτέρω κόστη αφορούν σε δέματα βάρους έως 2 κιλών, για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση με 1,50€/κιλό για Ελλάδα, 4,00€/κιλό για Κύπρο. Για την Ευρωζώνη η παραπάνω τιμή είναι έως 5kg το δέμα με extra 2,00€/κιλό για Ευρωζώνη

Για ογκώδη ή για βαριά δέματα θα υπάρχει υπολογισμός των εξόδων αποστολής βάση ογκομετρικού και θα επικοινωνείται στον πελάτη πριν την αποστολή της παραγγελίας.

Χρέωση όγκου
Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναέριων Μεταφορών ΙΑΤΑ). Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις τρεις διαστάσεις του δέματος και μετά πολλαπλασιάζοντας με το 250.

Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (ισχύει μόνο για Ελλάδα)  τότε η extra χρέωση της υπηρεσίας είναι 3,00€ και αφορά αγορές έως 100€. Για αγορές άνω των 100€ δίνονται οι εξής επιλογές εξόφλησης : χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, Paypal, Masterpass.

Για παραγγελίες που υπερβαίνουν στο σύνολο το ποσό των 70€, τα βασικά μεταφορικά εντός Ελλάδος και για παραγγελίες έως 2 κιλά είναι δωρεάν εφόσον έχει επιλεχθεί ως τρόπος εξόφλησης η χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, Paypal, MasterPass, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Παρακαλούμε εάν υπάρχει αδυναμία παραλαβής, να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Ενημερώνουμε τους πελάτες μας πως σε περίπτωση που δεν παραληφθεί κάποια παραγγελία με τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, οι επόμενες θα πρέπει να γίνουν αποκλειστικά με τη χρήση χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας ή PAYPAL. Εάν κάποια από τις επόμενες παραγγελίες έχει ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, θα ακυρώνεται άμεσα χωρίς ειδοποίηση.