Το www.missvanity.gr έχοντας ως γνώμονα τη διευκόλυνση των συναλλαγών αλλά και την άμεση εξυπηρέτησή σας, παρέχει όλες τις παρακάτω επιλογές πληρωμής, με όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα ασφαλείας που διέπουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές:

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
(Ισχύει μόνο για Ελλάδα)

Ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδας και το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα 3.00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%). Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή του δέματος σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε. Αφορά παραγγελίες έως 100€.

Παρακαλούμε εάν υπάρχει αδυναμία παραλαβής, να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Ενημερώνουμε τους πελάτες μας πως σε περίπτωση αρνήσεως κάποιας παραγγελίας με αντικαταβολή, οι επόμενες παραγγελίες θα πρέπει να γίνουν αποκλειστικά με τη χρήση ενός από τους υπόλοιπους τρόπους πληρωμής, εκτός αντικαταβολής. Εάν κάποια από τις επόμενες παραγγελίες έχει ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, θα ακυρώνεται άμεσα χωρίς ειδοποίηση.

PAYPAL
Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην παγκοσμίως γνωστή ιστοσελίδα για την ασφάλεια των συναλλαγών της, όπου μπορείτε να πληρώσετε είτε χωρίς λογαριασμό χρησιμοποιώντας την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα είτε μέσω του Paypal λογαριασμού σας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και κατά τη διάρκεια αυτής, καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανόμενων των στοιχείων της κάρτας σας) δεν αποθηκεύεται στο www.missvanity.gr

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, τα χρήματα δεσμεύονται έως 7 ημέρες  προκειμένου να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προιόντων, όταν ετοιμαστεί η παραγγελία σας τότε αποδεσμεύεται το συγκεκριμένο ποσό.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και κατά τη διάρκεια αυτής, καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανόμενων των στοιχείων της κάρτας σας) δεν αποθηκεύεται στο www.missvanity.gr.

MasterPass
Το MasterPass είναι μία υπηρεσία ψηφιακού πορτοφολιού της MasterCard για αγορές στο διαδίκτυο με ασφάλεια, ευκολία και άνεση. Μέσω του MasterPass οι πληροφορίες πληρωμής και αποστολής αποθηκεύονται σε μία κεντρική και ασφαλή τοποθεσία. Με το MasterPass μπορείτε να διενεργήσετε τις ηλεκτρονικές αγορές σας με λίγα μόνο κλικ και να πληρώνετε πολύ πιο γρήγορα. Ο συγκεκριμένος τρόπος προϋποθέτει την χρήση κάρτας χρεωστικής ή πιστωτικής με το σήμα της MasterCard και την εγγραφή σας στην εφαρμογή MasterPass.

 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ALPHA BANK
Στην περίπτωση επιλογής σας ως τρόπου εξόφλησης της παραγγελίας σας την κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό, ο οποίος θα σας κοινοποιείται όταν τον επιλέγετε στην παραγγελία σας, σας δίνεται το περιθώριο ολοκλήρωσης της κατάθεσης εντός δύο(2) εργασίμων ημερών. Ως αιτιολογία στην κατάθεση σας δηλώνετε τον αριθμό της παραγγελίας σας, ο οποίος θα σας έχει κοινοποιηθεί στο email σας με όλα τα στοιχεία  της παραγγελίας σας. Μετά την κατάθεση, μας αποστέλλετε στο [email protected] το αποδεικτικό της τραπεζικής σας κατάθεσης με θέμα του email σας τον αριθμό παραγγελίας σας. Αμέσως θα ξεκινάει η προετοιμασία της παραγγελίας σας.