Διάρκεια Διαγωνισμού από 30/3/2022 έως 30/4/2022

Η εταιρεία με την επωνυμία «Τριανταφύλλου Χρυσούλα Αντωνία», με ηλεκτρονική παρουσία μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος https://www.missvanity.gr, και φυσική παρουσία με το κατάστημα βαπτιστικών ειδών “Χρυσάντα Τριανταφύλλου” που εδρεύει επί της οδού Αβάντων 59 στη Χαλκίδα (στο εξής Εταιρεία), που ασχολείται με το εμπόριο γυναικείων ενδυμάτων, Νυφικά και Βαπτιστικά είδη, κοσμήματα και αξεσουάρ, ορίζει διά του παρόντος τους όρους διεξαγωγής του διαγωνισμού Βάπτιση 2022 (στο εξής ο Διαγωνισμός) που διοργανώνει μέσω των σελίδων της στους διαδικτυακούς τόπους https://www.facebook.com/MissVanity.gr/ & https://www.instagram.com/missvanity.gr/

1. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όσα φυσικά πρόσωπα διαμένουν στην Ελλάδα, έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα.

2. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 έως και το Σάββατο 30 Απριλίου 2022. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Κυριακή 1 Μαϊού. Συμμετοχές υποβαλλόμενες μετά την εν λόγω περίοδο δεν θα λαμβάνονται υπ’ όψιν και θα αποκλείονται από το Διαγωνισμό.

3. Τρόπος Συμμετοχής: Η συμμετοχή στην κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή ισχύει κάνοντας: Like στη σελίδα μας για να παρακολουθείς την έκβαση του διαγωνισμού, Like στο post, σχόλιο στο post του διαγωνισμού με το θέμα της βάπτισης σας, για όλο το χρονικό διάστημα διάρκειας του Διαγωνισμού. Το θέμα που θα επιλέξετε δεν είναι δεσμευτικό για την τελική σας παραγγελία, απλά η κλήρωση θα γίνει στα προφίλ που απέστειλαν μήνυμα στο post του διαγωνισμού.

4. Δώρο: Μέσω του Διαγωνισμού 2 νικητές θα κερδίσουν από ένα πλήρες σετ βάπτισης με δερμάτινη βαλίτσα για αγόρι ή κορίτσι με το θέμα της επιλογής τους. Το πλήρες σετ περιλαμβάνει στολισμένη δερμάτινη βαλίτσα, στολισμό λαμπάδας (δεν συμπεριλαμβάνεται το κερί), 50 μαρτυρικά βραχιολάκια, 3 κεράκια στολισμένα, μπουκαλάκι λαδιού, σαπουνάκια, πετσέτες, σετ λαδόπανα και εσώρουχα. Η παραγγελία του σετ βάπτισης πρέπει να γίνει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.missvanity.gr , με τη χρήση του εκπτωτικού κουπονιού που θα κοινοποιηθεί στους νικητές. Ένας νικητής θα βγει από τις συμμετοχές στο Facebook και ένας από τις συμμετοχές στο Instagram, καθώς και 2 επιλαχόντες με τον ίδιο τρόπο. Η Εταιρεία δικαιούται να προσδιορίσει κατά την ελεύθερη κρίση της τα ειδικότερα χαρακτηριστικά του Δώρου, σε περίπτωση έλλειψης ικανού αποθέματος από την επιλογή. Το πλήρες σετ βάπτισης είναι χειροποίητο και απαιτούνται έως 15 εργάσιμες μέρες για την παραγωγή του στο θέμα και τα χρώματα της επιλογής σας.

Το Δώρο είναι προσωπικό και o νικητής του Διαγωνισμού δεν έχει το δικαίωμα ανταλλαγής του με χρήματα ή άλλα αντικείμενα.

Προ ή κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού και μέχρι την παράδοση του Δώρου στο νικητή , η Εταιρεία δικαιούται να χρησιμοποιεί το Δώρο για σκοπούς διαφήμισης.

5. Ανάδειξη Νικητή: Μέσω κλήρωσης που θα διενεργηθεί στην έδρα της Διοργανώτριας Εταιρείας στις 30/4/2022, θα αναδειχθούν 2 νικητές, ένας από τις συμμετοχές στο Facebook και ένας από τις συμμετοχές στο Instagram καθώς και 2 επιλαχόντες με τον ίδιο τρόπο.

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί με ηλεκτρονικά και αυτοματοποιημένα μέσα που εξασφαλίζουν το τυχαίο της επιλογής του κάθε νικητή, συμμετοχή θα έχουν μόνο όσοι έχουν κάνει Like και σχόλιο στο post του διαγωνισμού εντός των ημερομηνιών διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει στη 1/5/2022 στο διαδικτυακό τόπο https://www.facebook.com/MissVanity.gr/ & https://www.instagram.com/missvanity.gr/

6. Κατακύρωση και Παραλαβή Δώρου: Ο νικητής θα πρέπει, εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την ανακοίνωση των νικητών στον προαναφερόμενο διαδικτυακό τόπο, να επικοινωνήσει με την Εταιρία μέσω μηνύματος στο διαδικτυακό τόπο https://www.facebook.com/MissVanity.gr/ για να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του και, εν συνεχεία, να μας αποστείλει τα στοιχεία αλληλογραφίας του – το email του, προκειμένου να του στείλουμε με email τον κωδικό του κουπονιού του που θα χρησιμοποιήσει στο καλάθι αγορών του κατά την παραγγελία εξαργύρωσης του δώρου του ώστε να μηδενιστεί η αξία του. Φυσικά, η παραγγελία πρέπει να περιλαμβάνει μόνο το πλήρες σετ βάπτισης των 179€ προκυμμένου να εξαργυρωθεί εφάπαξ το εκπτωτικό κουπόνι.

Η παραγγελία θα σας αποσταλεί δωρεάν με courier ή με παραλαβή από το κατάστημά μας. Κατά την παραλαβή του από την εταιρία courier θα πρέπει να επιδείξει την αστυνομική του ταυτότητα και να υπογράψει την σχετική δήλωση παραλαβής του.

Σε περίπτωση που κάποιος νικητής του Διαγωνισμού εντός της ως άνω προθεσμίας και για οποιοδήποτε λόγο (συμπεριλαμβανομένου και της ανωτέρας βίας) δεν επικοινωνήσει με την Εταιρεία, δεν προσέλθει για να παραλάβει το Δώρο του ή αρνηθεί να υπογράψει δήλωση παραλαβής, χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του Δώρου και ενημερώνεται ο επόμενος κατά σειρά επιλαχών.

Σε περίπτωση κατά την οποία παρέλθουν άπρακτες οι ανωτέρω προθεσμίες αναφορικά με το σύνολο των επιλαχόντων, η Εταιρεία, κατά την κρίση της, θα επαναλάβει τη διαδικασία της κλήρωσης, αποκλείοντας αυτή τη φορά τους νικητές και επιλαχόντες που έχασαν το δικαίωμά τους επί του Δώρου.

7. Ευθύνη Εταιρείας: Ο χρόνος παράδοσης των Δώρων εξαρτάται από τη διαθεσιμότητά τους και τις διαδικασίες των αντίστοιχων προμηθευτών οίκων. Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς τους νικητές, για οποιαδήποτε βλάβη/ φθορά/ ατύχημα προκληθεί σε αυτούς άμεσα ή έμμεσα μετά την παράδοση του Δώρου και κατά τη χρήση του. Τα Δώρα, που θα παραδοθούν κατά τους παρόντες όρους, παρέχονται με αιτία την προκήρυξη του Διαγωνισμού, στην κατάσταση στην οποία αυτά έχουν και ευρίσκονται, αποκλειόμενης της ευθύνης για πραγματικά ελαττώματα ή έλλειψη συμφωνημένων ιδιοτήτων. Επίσης, η Εταιρεία δεν ευθύνεται στην περίπτωση που είναι προσωρινώς αδύνατη η λήψη και καταχώρηση οποιασδήποτε συμμετοχής λόγω προβλημάτων στα τεχνικά της συστήματα. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλείψεις της από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε θα εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.

8. Η «Τριανταφύλλου Χρυσούλα Αντωνία» έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει οποιονδήποτε από τους παρόντες όρους, όπως ενδεικτικά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, το προσφερόμενο Δώρο και την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης, με σχετική ανακοίνωσή της στο διαδικτυακό τόπο https://www.facebook.com/MissVanity.gr/, για σπουδαίο, κατά την απόλυτη αυτής κρίση, λόγο ή αν αυτό επιβληθεί με δικαστική απόφαση ή απόφαση Διοικητικής ή Δημόσιας Αρχής, χωρίς να φέρει ουδεμία ευθύνη έναντι οποιουδήποτε προσώπου, διαγωνιζόμενου ή μη.

9. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία: Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Χαλκίδος.

10. Όροι Διαγωνισμού: Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων καθώς και οποιασδήποτε άλλης ιστοσελίδας χρησιμοποιείται για τη συμμετοχή και τη διενέργεια του Διαγωνισμού.

11. Προσωπικά δεδομένα: Με τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες στην κλήρωση παρέχουν ρητώς και ανεπιφυλάκτως τη συγκατάθεσή τους για επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων από την Εταιρεία για τις ανάγκες της διεξαγωγής του παρόντος Διαγωνισμού.