Οργάνωσε μια παραμυθένια θεματική βάπτιση
Βάπτιση

Οργάνωσε μια παραμυθένια θεματική βάπτιση

Γονείς και Νονοί εν δράση!!! Μία βάπτιση έχει τις απαιτήσεις της και σε χρόνο και σε κόστος. Η σωστή και έγκαιρη προετοιμασία καθώς και η επιλογή των κατάλληλων συνεργατών, θα σας βοηθήσουν ώστε να οργανώσετε την τέλεια θεματική βάπτιση που ονειρεύεστε, εύκολα και άκοπα! Ακολουθούν μερικές συμβουλές για τα απαραίτητα βήματα στην οργάνωση της βάπτισής σας.

Καταρχήν, περίπου 6 μήνες πριν την βάπτιση ορίστε την ημερομηνία, αποφασίστε ποιοι θα είναι οι νονοί, επιλέξτε και κλείστε την εκκλησία, αποφασίστε εάν θα ακολουθήσει πάρτυ και σκεφθείτε ιδέες για την διακόσμηση του χώρου.

Τουλάχιστον 4 μήνες πριν, αναζητήστε και κλείστε τον κατάλληλο φωτογράφο, το ζαχαροπλαστείο για τα γλυκάκια σας, τον χώρο για το πάρτυ σας και απευθυνθείτε στους ειδικούς ώστε να σας βοηθήσουν στην επιλογή της μπομπονιέρας καθώς και του προσκλητήριου. Εάν θέλετε όλα να είναι τέλεια συνδυασμένα μεταξύ τους, επιλέξτε ανεπιφύλαχτα υπέροχα θεματικά βάπτισης – Δες τις ιδέες μας με Θεματική βάπτιση για Αγόρι και Θεματική Βάπτιση για κορίτσι – Επιλέγοντας το θέμα της βάπτισης βοηθάτε και την επιλογή του νονού ώστε το πλήρες σετ βάπτισης, των βαπτιστικών ρούχων, της μπομπονιέρας, του προσκλητηρίου και της διακόσμησης να έχουν απόλυτη αρμονία μεταξύ τους, με εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Έπειτα, 3 μήνες πριν, θα πρέπει να εκδώσετε τα δικαιολογητικά της βάπτισης και να οριστικοποιήσετε την λίστα με τους καλεσμένους σας. Επισκεφθείτε το διοργανωτή του στολισμού που επιλέξατε και δείτε όλες τις τελικές λεπτομέρειες. Τουλάχιστον 1 μήνα πριν ταχυδρομήστε τα προσκλητήρια και επιλέξτε τα δώρα των κουμπάρων σας. Το αργότερο 1 εβδομάδα πριν, δώστε τον τελικό αριθμό των καλεσμένων σας στο ζαχαροπλαστείο και στο χώρο της εκδήλωσης.

Την ημέρα της βάπτισης να έχετε αναθέσει σε μία καλή φίλη ή συγγενή να οργανώσει τις μικρές λεπτομέρειες ώστε να έχετε όλο το χρόνο να ευχαριστηθείτε την ημέρα, το μωρό και φυσικά τους καλεσμένους σας! Λεπτομέρειες εννοώντας που θα μοιραστούν οι μπομπονιέρες, ποιος θα μοιράσει τα μαρτυρικά, ποιος θα μεταφέρει τα πράγματα στην εκκλησία, ποιος θα πάρει τα πράγματα και τα δώρου του μωρού και που θα τα πάει.

Όταν η μέρα της βάπτισης έρθει φροντίστε το μωράκι σας να έχει απολαύσει έναν ήρεμο ύπνο και γεμίστε το σπίτι σας με μουσική, δικούς σας ανθρώπους, αγκαλιές, γέλια και πολύ καλή διάθεση, είναι εικόνες που θα ηρεμήσουν το μικρό νεοφώτιστο και θα σας χαρίσει άπειρα χαμόγελα!!!

Η ώρα η καλή ❤❤❤

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *